warzywa i cebulę podsmażam na suchej patelni
- dają więcej aromatu
dodane na fotoforum:
ki32liy 2015-03-29
No nareszcie ktoś pokazał jak to podsmaża! Nas teściowa szkoli stale, żeby podsmażać marchewkę i cebulę, bo tak ją nauczyła teściowa, a my staramy się słuchać starszych, bo zawsze mają rację. Fajna fotka i z pewnością będzie smaczny rosołek :)))
abore76 2015-03-29
U mnie co niedziele musi być rosołek, Nigdy nie podsmażam warzyw ,tylko cebulkę,ale spróbuje tak zrobić, bo na pewno warzywka dadzą aromatu.
wiska 2015-03-29
też tylko cebulkę podsmażam,następnym razem podsmażę też warzywa wg Twojej receptury:)
myszka2 2015-03-29
A ja podsmażam cebulkę i warzywa na rosół,,,pyszny potem jest...miód malina i aromat lepszy.