podobno jadalne

podobno jadalne

nie znam się na takich

franek9

franek9 2011-11-06

Myślę,że to chyba są podpieńki,tylko nieco już starawe :)

wpike

wpike 2011-11-06

bardzo apetycznie wyglądają :) /nie znam się na żadnych ! :)/

elap6

elap6 2011-11-06

Opieńki....dobre smażone i marynowane.

abadon

abadon 2011-11-06

Tak ,są jadalne przeżyłem dzisiejsze śniadanie:)

baster1

baster1 2011-11-06

Też się nie znam na grzybach...
Poznaję tylko pieczarki...po kolorze...:)))
Te nie wiem czy są jadalne...i nie będę próbował...:)
Ale bardzo miło na nie popatrzeć jak są w takich ładnych kolorach pokazane...!:)
Pozdrawiam Pantojcię...:)))

wpike

wpike 2011-11-06

ad re: moich 90% zjada kosz :))

guniu72

guniu72 2011-11-06

Też lubię, ale w tym roku nie mam ani jednego grzybka :(

stefi11

stefi11 2011-11-06

Podobne do kani......ale nie specjalnie się znam.....dobre były chociaż ???

pantoja

pantoja 2011-11-06

Nie wiem, zostały w lesie:)

figa5

figa5 2011-11-06

To opieńki bardzo dobre w occie...poZdrawiam...

stefi11

stefi11 2011-11-06

Re: haha...to dobrze...takie ładne są...i faktycznie tej jesieni grzybków jak na lekarstwo.

agat33

agat33 2011-11-06

Ostatnio żadnych grzybów kapeluszowych nie spotkałam...jedynie chuby ale jak widać jeszcze są i cieszą oczy! Pozdrawiam:)

mrika5

mrika5 2011-11-06

Oczywiście, że jadalne. To opieńka miodowa. Doskonała na pierożki i krokiety. Pozdrawiam-:)

asiao

asiao 2011-11-07

"Nie spróbujesz, nie dowiesz się" :)))

dosia

dosia 2011-11-07

...moze tylko raz jadalne?!

jokato

jokato 2011-11-07

lepiej pooglądać:)

hled45

hled45 2011-11-07

Lepiej nie próbować...... obejść się smakiem i cieszyć życiem...ładne grzybki do oglądania....

jasiu46

jasiu46 2011-11-07

Opieńki,super w zalewie octowej.

szalon

szalon 2011-11-07

są bardzo smaczne na sosik ...mam porobione słoiczki na zimę

abadon

abadon 2011-11-07

http://www.garnek.pl/abadon/18229222

olena

olena 2011-11-07

Nie zbieram ich ,ale ostatnio smakowałam u znajomych.. Nawet niezłe..

ar2rek

ar2rek 2011-12-03

W occie trochę się ciągną,lubię na ostrym ogniu prosto z patelni,albo krótko duszone w śmietanie z cebulką i posypane natką,miodzio!/bo opieńka miodowa/.:)

dodaj komentarz

kolejne >